|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Author |
Message |
galdas1
~user

Status: Offline
|
Posted: 29 Oct 2008 14:58:55
|
|
User browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3 (.NET CLR 3.5.30729) |
Witam serdecznie.
Mam dosyć dziwny problem z modułem coppermine. Otóż do tej pory serwis stał na linuxie. Teraz zaszła konieczność przeniesienia go na win xp pro. Zainstalowałem apache 2_2 z php 5.2.6 i mysql 4.1.22.
Eksport za pomocą phpmyadmin bazy dla nuke , import tej bazy na win xp, przerzucenie katalogów w odpowiednie miejse na windowsa i ... działa. Niestety nie działa tylko coppermine. Jezeli wchodze w odnosnik to mam sam kod z pliku i niektóre elementy strony. Próbowałem więc zainstalować jeszcze raz moduł i fajnie pierwsze dwa kroki idą czyli tworzenie dpowiednich baz wszystkie lampki zielone a potem powinien otworzyć się config i tam już własnie pojawia się strona z kodem itd. Możliwe ze coppermine coś nie za bardzo z php5 ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. Może miał ktoś podobny problem.
Z góry dziękuję za jakieś sugestie.
Zauważyłem w pliku error apache taki wpis przy próbie wejścia do galerii może to coś Wam podpowie :
File does not exist: E:/www/'.$CPG_M_DIR.', referer: http://192.168.120.121/modules.php?name=coppermine"
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|