|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Author |
Message |
Inneczasy
~user

Helps: 2
Warrnings: 2
Status: Offline
|
Posted: 4 Jul 2008 21:55:11
|
|
User browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14 |
Witam! Nie wiem dlaczego, ale nie mogę ustawić akceptacji konta usera przez admina - nie przychodzi mi mail z informacja o nowym użytkowniku do akceptu. Serwer jednak wysyła wiadomosci, bo przy ustawieniu potwierdzenia założenia konta przez samego usera - maile aktywacyjne dochodzą? Adres mail admina wpisany jest ok i na forum i na stronie. Rejestracja oczywiscie przez forum.
Pomóżcie, bo nie wyrabiam sie z botami, które zasypuja erotospamem moje forum!
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
p-maz
*mod

Helps: 120
|
Posted: 5 Jul 2008 14:29:33
|
|
User browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.15) Gecko/20080623 Firefox/2.0.0.15 |
Na spam najlepszy jest obrazek i informacja aby z niego przepisać np. tylko 3 cyfry, patrząc się od prawej strony.
Jeśli chodzi o aktywacje konta przez administratora to fakt w bbtonuke to nie działa dobrze - ale możesz zrobić rejestracje przez stronę i zmodyfikować moduł Your_account -- jak to zrobić -- na pewno było gdzieś to rozpisane na tym forum.
|
|
|
_________________ Nie udzielam porad GG, PW.
http://e-maz.net - modyfikacja/tworzenie stron |
|
|
|
 |
Jaszczur
*mod

Helps: 83
|
Posted: 31 Jul 2008 20:18:13
|
|
User browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1 |
| Quote: |
| Jeśli chodzi o aktywacje konta przez administratora to fakt w bbtonuke to nie działa dobrze |
działa dobrze, bo przez ponad 3 lata wykorzystywałem to na stronie opartej na PHP-Nuke. Spróbuj skonfigurowac serwer pocztowy w pa forum, chodzi o nazwe konta smtp itp.
|
|
|
_________________ Nie udzielam porad via GG,PW, mail etc - o wszystko pytać na forum
www.tobiasz.org | www.phpnuke.com.pl |
|
|
|
 |
|
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|